31.5.06

Per nota

Sí senyor, n'anem aprenent! Serà veritat que algú (perdó, algú del gremi dels constructors d'enfustissats i/o organitzadors de vetllades musicals sardanístiques), llegeix i es fixa en aquest blog? O és casualitat?
No, segur que no. Aquest escenari és per nota, però per nota alta. (Obro ara un altre parèntesi per dir que una vegada vaig treure en un examen de llatí un 14 sobre 10 (toma!), i el cadafal en qüestió potser no arriba a límits de perfecció tal, però ho deixarem en una nota molt alta).
No només tenim una bona amplada, una barana al darrera, dues alçades, un topall a l'últim tauló per les cadires, una escala acceptable (això, acceptable), si no que arrodonim el tema amb una barana al davant dels músics: súmmum de la feina ben feta. Això els permetrà: caminar amb seguretat al moment de posar-se al lloc, recolzar-se per fer la xerradeta entre sardana i sardana, descansar-hi el pes de les tenores col.locant la campana a sobre, seguretat, seguretat i seguretat.
Ostres quina emoció!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, no ho tinc clar... això de la barana davant no m'acava de fer el pes, segur que a les tenores els molesta i queda una mica lleig tocar amb una fusta davant no? Posats a demanar estaria millor que fós als costats. I ja posats a demanar, el terra de plaques de fusta i no de taulons és molt millor: no t'entrebanques i no se't mou el faristol cada cop que algú canvia de posició (o porta el ritme amb el peu).
Jo li posava un 9 ben guanyat

Anònim ha dit...

Bé, m'ho acabo de repensar i, veient tots els altres, crec que millor li poso un 9,5. Si a aquest li posem un nou hauríem de suspendre el 80% dels cadafals de Catalunya...

Anònim ha dit...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»