1.5.06

Ja ha nascut

No tinc cap estadística a la mà, però segur que n'hi ha. Hi ha estadístiques de tot. No sé quantes criatures deuen néixer cada dia, o cada hora, però és una dada contrastada i calculada. No sé tampoc quanta gent està fent l'amor en un mateix moment, però algú deu haver optimitzat les dades per tenir-ne una aproximació. Seguint amb l'estadística, els infants "surten" als 9 mesos, o si més no, prenem-ho com un referent.
Això vol dir que fa nou mesos, hi havia una quantitat indeterminada però no exagerada de gent que estava fent l'amor quan jo vaig escriure el primer post. I d'aquests, sigui per amor, per mala sort o per destí natural, nou mesos després, AVUI, alguns han vist néixer un fill. Per molts anys!

6 comentaris:

vilapou ha dit...

El títol posa "2 d'agost" i està publicat aquell dia, però és que se'm va borrar el del dia 1. Va ser una errada de "novato". Ara no és que en sàpiga gaire més, però sé dissimular algunes pífies.

Anònim ha dit...

Jajaja, senyor Vilapou, molt bo!

No obstant, i com a "professional" et diré que el nadó no ha nascut avui sinó divendres 28.

La raó és que qualsevol ginecòleg, veient un risc evident de que li fotin enlaire el pont de l'1 de maig, avança el part al divendres. No és broma.

I ja posats: Felicitats pels 9 mesos de bloc!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats "papa" Vilapou!!

Una dada. M'he permès fer una recerca a l'IDESCAT per veure què diuen les estadístiques i resulta que el darrer mes de maig del qual es disposen dades (el de 2004) van néixer a Catalunya 6.276 criatures (3.329 nens i 2.947 nenes).
Si ho comparem amb dades d'anys anteriors veiem que cada any la cosa creix i creix... Ben bé com el número de blocs!

Anònim ha dit...

Nou mesest ja?!?! Enhorabona !!

Anònim ha dit...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»

Anònim ha dit...

Great site lots of usefull infomation here.
»