12.5.06

Primera aportació a l'Ateneu

El dimarts vaig rebre un correu de la lectora i Amiga (A majúscula i en negreta) Carme. Deia:
Aportació per a la Biblioteca virtual –què és un Ateneu sense biblioteca pròpia?– de l'Ateneu Blocaire Vilapou, d'unes planes d'un llibre amb una definició que em va corprendre.
Del llibre: Gala. De l'autora Dominique Bona (biògrafa de Gala).

Feu l'esforç de llegir-ho (la part blanca, no la grisa...).
Bé, ja hem començat. Tenim l'espai, hem iniciat la biblioteca i jo ja vaig recopilant les discografies de Ben Harper, Housemartins, Toreros Muertos, Shubert, Bach, Rita Lee, Casandra Wilson, alguna cosa de la Núria Feliu i d'El Puma, la videoteca amb Pedro Reyes i Faemino y Cansado...
I m'havia enviat també, faltaria més, una escala. En aquest cas una escala trobada en un moll, en un port. Després de tants dies parlant de terra endins, em ve bé tornar cap a marina. Això es porta a dins. Una escala de pedra, dura forta, acostumada a la gent de mar, també dura i forta (no els fa falta baranes...)
Publica un comentari a l'entrada