29.5.06

Fashion

Sempre m'ha fet certa gràcia la paraula aquesta: Fashion. I més que la paraula en sí, per l'associació que se li fa. Es fa servir com a adjectiu, o ho deu ser. A mi em sona a substantiu però segur que és perquè està escrita en anglès, i això sempre imposa una mica (si més no als que no dominem gaire això dels idiomes). Tot pot ser fashion, tothom pot ser fashion.
Però de fet, en el meu sector, el de la Cobla, no hi acaba de lligar. No em ve al cap res al món de la sardana que pugui ser titllat de "fashion". A veure: una cobla fashion? Una tenora o un contrabaix fashions (torneu a pronunciar aquesta darrera paraula: fashions, amb totes les lletres...m'imagino en Núñez..)? No ho sé però no hi trobo la relació. Mira, l'única cosa seria que ens poséssim a parlar dels músics, però tenint en compte que la vestimenta és tan tradicional, haurem de limitar-nos als complements: les ulleres i el "bolso".
Uix, quin món més poc fashion!
Publica un comentari a l'entrada