17.5.06

A ballar!

Al final ho hem aconseguit. I és precisament avui, el dia de la Gran Final: els jugadors del Barça ja ballen Sardanes! Escolteu i observeu-los.
Ha costat anys i panys, i hem hagut d'aguantar com molts anaven criticant la catalanitat i la integració d'aquests jugadors tan nostrats, però aquesta imatge ho val tot.
També és cert que tot s'ajunta, perquè avui és justament Sant Pasqual Bailon. Un sant del que s'ha dit (ell ho nega) que porta aquest nom per haver-lo trobat saltant i ballant de joia repetides vegades davant del Sagrari.
No oblidem però l'altre sant del dia: Santa Restituta, de qui no en farem cap brometa fàcil sinó que deixarem uns apunts de la seva vida per qui la vulgui conèixer una mica.
I el soci?
Els socis i simpatitzants blaugranes desplaçats a París ténen avui un dia molt llarg, llarg i ample. Caminaran molt, visitaran museus i monuments, algun àpat de la "gran" cuina francesa, alguna cerveseta i uns quants Pernods. Ah, i si tenen entrada aniran al futbol. Però un moment o altre també hauran de descansar, i quin lloc millor que alguna escala perduda a la vora del riu?
Publica un comentari a l'entrada