26.5.06

Plagi?

Avui, a la feina, en Joan m'ha fet arribar aquest prospecte de "la Caixa" (ara no sé si és la Nostra, la de tots, la que assenyala cap amunt...; per a mi és la d'en Catà). Ostres! Una escala! Les neurones (que queden) han començat a donar voltes i a topar entre elles (per tant n'hi ha més de dues). Serà que els publicistes de la Caixa s'han inspirat en aquest blog? Potser aquest augment de visites que hi ha hagut el derrer mes és degut a l'interès del sector de la publicitat. I si estic tocant (em pregunto) un tema realment molt interesant i a mi em sembla que només és una "boutade" (feia dies que no posava alguna paraula impactant)?
Però al cap d'un moment m'ha anat canviant la cara. Si comparo el volum de la Caixa en sí amb el meu volum (intentarem evitar les brometes fàcils), aleshores em veig com una formigueta al costat del T-Rex com a mínim. Mala peça al teler. I si a més dels publicistes s'hi ha fixat el Gabinet Jurídic (amb majúsucules, no fos cas), i es pensen que sóc jo el que m'he copiat la idea de les escales ho tinc magre. Perquè aquests en són ben capaços i com presentin una querella per cada escala, me'n cauen cap a 300, i jo, la veritat, no estic ja per segons què.
I l'eslogan diu:"Per als qui només volen pujar".
Espero que no em facin baixar de cop.
(P.D.: Jo, a baix de tot del blog hi tinc la Creative Commons Llicence, em servirà com a prova? Si d'aquí uns dies no he publicat res, busqueu-me! Ah, no fumo, vull dir que no em porteu tabac. Una mica d'embotit sí que estaria bé)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Però què s'han pensat aquests xixarel·los de la Caixa? Ben bé que no saben amb qui s'estan jugant els quartos...

En un plis-plas, montem una campanya i ens els mengem.

I si no, admirat Vilapou, fem l'Ateneu Blocaire al pati de Quatre Camins, que també tindrà el seu què...

Anònim ha dit...

Perdoneu però... les escales no serveixen també per baixar?
Si jo fós el responsable de publicitat de La Caixa, despatxava al creatiu ara mateix, i li fèia arribar a vostè, senyor Vilapou, unes sinceres disculpes per haver fet servir imatges de les escales en va.

Anònim ha dit...

Si és que no es pot ser original avui en dia...

Anònim ha dit...

No foteu el ruc Vilapou, que segur que la Caixa és accionista de blogger.com i encara us xaparan el garito...

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»