5.5.06

Final de setmana

Després de llegir alguns blocs he notat que quan arriba el divendres el personal va de baixada. Vull dir que costa mirar el cap de setmana amb un optimisme engrescador sense haver passat primer pel punt mínim de la gràfica (aquelles gràfiques de funcions de les que ens feien calcular màxims i mínims...uff!). El dissabte i el diumenge tothom ja es torna a veure les orelles, però la majoria primer hem de tocar fons, com per treure'ns de sobre les "tensions" de la "fenya".
Només és una reflexió però m'hi fixo cada setmana. Per tant posarem aquesta escala o conjunt d'escales o escala d'emergència, segons com cadascú s'ho vulgui mirar o ho necessiti veure.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreciat Vilapou,

I vol dir que la seva contribució al paliament de la "depressió divendresca" no seria més positiva si, en comptes d'il.lustrar el seu comentari amb una llarga escala vista des de baix, ho fés amb una escala llarga... però vista des de dalt? És que la impressió no seria de "colloooooons el que ens queda per davant" sinó justament la contraria.

No sé, és una idea.

Una forta abraçada,

karbeis

Anònim ha dit...

Senyor Vilapou,

en tant que usuari d'escala d'emergència (per això de trobar-se en el punt baix de la gràfica) li agraeixo el detall. Perquè m'ha vingut al cap, així com de cop, una mena de metàfora (sóc molt dolent, jo, amb les metàfores) que diria alguna cosa sobre la vida, les seves dificultats, els blocs, la "teva" comunitat blocaire com a escala d'emergència i bla-bla-bla. Ho hauria de pulir, no sé si se m'ha entès alguna cosa.

En fi, era un agraïment i un piropu, res més.

vilapou ha dit...

Amic Karbeis, he comprovat que les imatges de les escales vistes des de dalt es tornen un seguit de paral.leles sense massa vistositat. Per poder-les fer des de dalt i amb perspectiva m'hauria de situar més amunt i potser voldria dir que estaria ja "massa" amunt.
Perdedor, intueixo bé el sentit de la metàfora. Afanyem-nos a passar el punt mínim i comencem a pujar ràpid, ràpid...

Anònim ha dit...

En qualsevol cas:
divendressssss, faves tendressssss.

Anònim ha dit...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anònim ha dit...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Anònim ha dit...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»