24.5.06

Ja fa una setmana

Avui fa una setmana. Ja fa una setmana. Estàvem (molts) amb aquella tonteria del futbol. El futbol és això, una tonteria de la que se'n pot parlar i discutir fins a límits insospitats, però sense arribar mai a parlar-ne seriosament. Jo puc enfrescar-me en una xerrada visceral sobre aquest tema, posar-me vermell, nerviós, pensar (i dir) de l'interlocutor coses gruixudes, però quan surt aquell savi que diu allò dels mils de milions i les injustícies del món dic: -Ep! que estem parlant de futbol, si hem de parlar "en serio" ja ho podem deixar córrer!
Bé, doncs la cosa va estar prou excitada en aquest petit món de la bloco-blogo-cato-sfera. Entre uns i altres i els que en parlaven de rebot, es van omplir moltes pàgines.
Però ara ja podem donar el dol per despedit. Pleguem la pantalla gegant i tornem cap a casa. Amb una setmaneta ja n'hi ha prou.
Avisem des d'aquí a l'operari que vigili amb aquesta escaleta de fusta més o menys reforçada. Sort que no va haver de pujar i baixar gaire.
Tornarem la propera temporada, que deu començar d'aquí tres o quatre... dies (ei, estic dient que tornarem a parlar de futbol, que jo no me'n vaig pas).
P.D.: Aquests enllaços no els he posat per fer el meu récord de pàgines vistes ni per marejar al personal, si no que és un petit i humil homenatge a tots aquells que s'ho van passar bé la setmana passada.
Publica un comentari a l'entrada