24.5.06

Ja fa una setmana

Avui fa una setmana. Ja fa una setmana. Estàvem (molts) amb aquella tonteria del futbol. El futbol és això, una tonteria de la que se'n pot parlar i discutir fins a límits insospitats, però sense arribar mai a parlar-ne seriosament. Jo puc enfrescar-me en una xerrada visceral sobre aquest tema, posar-me vermell, nerviós, pensar (i dir) de l'interlocutor coses gruixudes, però quan surt aquell savi que diu allò dels mils de milions i les injustícies del món dic: -Ep! que estem parlant de futbol, si hem de parlar "en serio" ja ho podem deixar córrer!
Bé, doncs la cosa va estar prou excitada en aquest petit món de la bloco-blogo-cato-sfera. Entre uns i altres i els que en parlaven de rebot, es van omplir moltes pàgines.
Però ara ja podem donar el dol per despedit. Pleguem la pantalla gegant i tornem cap a casa. Amb una setmaneta ja n'hi ha prou.
Avisem des d'aquí a l'operari que vigili amb aquesta escaleta de fusta més o menys reforçada. Sort que no va haver de pujar i baixar gaire.
Tornarem la propera temporada, que deu començar d'aquí tres o quatre... dies (ei, estic dient que tornarem a parlar de futbol, que jo no me'n vaig pas).
P.D.: Aquests enllaços no els he posat per fer el meu récord de pàgines vistes ni per marejar al personal, si no que és un petit i humil homenatge a tots aquells que s'ho van passar bé la setmana passada.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs per la part que em toca de l'homenatge, senyor Vilapou (ABV, ja!), li agraeixo i, d'alguna manera, el faig partícep. El dimarts passat, i sobretot el dimecres, la "companyia" de tots aquests blocaires que ha lincat va ser clau per aconseguir arribar al partit amb els nervis una mica a puestu (una mica només!). Jo en tinc molt bon record. És allò que es diu que les coses bones, si les pots compartir, ho són encara més.

Em va agradar, vès què et dic!

Una abraçada fraternal-barcelonista.

Anònim ha dit...

Je! Doncs ara comença el Mundial, competició la qual no em motiva massa però no per això deixa de ser futbol.

Anònim ha dit...

Els catalans som així: si haguessim perdut, però, la blocosfera i els mitjans encara n'anirien plens.

Com que vem guanyar, en canvi, ja gairebé ningú no se'n recorda.

C'est la vie!

Anònim ha dit...

Pels blocs no hi ha rastre del futbol, però jo encara canto:

Etoo, Etoo
com que tu t'apel?
je m'apel Samuel

És greu?

vilapou ha dit...

Potser sí que som així. Donem (volem donar) imatge de normalitat i tots per dintre seguim emb l' oéee-oéeee-oéeeee.
Antoni, res greu. I que duri!

Anònim ha dit...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anònim ha dit...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»