16.5.06

Sí, sí, sí, alguns van a París...

... i els demés ens quedem aquí. Que no tohom pot agafar i dir que se'n va un parell de dies de la feina, i per la mòdica quantitat de 7oo o 8oo euros plantar-se a veure el futbol. Si som en plena era de la tecnologia, això vol dir que no cal estar als llocs en cos i ànima. Ens quedem a casa o al bar o davant d'alguna pantalla gegant i apa, que Déu hi faci més que nosaltres (o un altre, que tampoc hem de crear polèmiques filosòfiques ara...).
Bé, en quant al tema escales, en podem agafar una de París. A Montmartre va bé? Doncs resulta que allà hi ha la Rue du Calvaire. Cal que us ho tradueixi? Calvaire = Calvari? Doncs ho heu encertat. No sé si és bon senyal això, però aquí us ho deixo.
Tot és qüestió de veure com acaba el "calvari".
P.D.: Si algú va a París, em podria portar alguna escala (amb la foto n'hi ha prou)? M'agradaria la de la Tour Eiffel. És que no la tinc.

4 comentaris:

Bet ha dit...

Vilapou, jo vaig ser a París per cap d'any, nevat i tot!! i em sembla que hi ha alguna foto d'alguna escala a la Torre Eiffel... ja ho buscaré...

I els que aneu a París ARA, quina enveja que em feu!!!! Buf

Anònim ha dit...

Company, això està guanyat!!!

... Oi? (MAMA POOOOOR!!!)

Anònim ha dit...

Sí, sí, sí, alguns hem intentat anar a París... Però en Jan va donar les entrades al RACC i així ens ha anat. Demà, CAMPIONS!!

Anònim ha dit...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»