29.4.06

Amb retard

Potser és perquè és dissabte, però fent això, dissabte, he trobat la propaganda del Cafè-Jazz del que ja he anat informant quan hi he anat. I resulta que es va acabar el 14 d'abril (divendres sant), que hi vaig anar i jo aquí sense dir-ne res. Doncs per tancar, va actuar el Habana Quartet (o Havana Quartet?), amb Tati Cervià a la veu, Isabel Membrilla al piano, Toni Pujol al contrabaix i César Martínez a la bateria. Un bon concert amb peces brasileres, sefardís, pròpies, estàndards, i tot ben interpretat. Una bona cloenda. Fins l'any que ve.
I si la cosa va de retard, aprofitaré per colar una escala de quan vaig anar de "rural". És una escala que vam robar a la casa (jo ja m'entenc). N'arriben a donar de material les cases "velles". Sempre he tingut clar que algun dia acabaré tenint la meva pròpia masia.
Publica un comentari a l'entrada