9.4.06

Mmmm... xocolata

Aquest post s'ha adelantat en el temps a un de possible i probable que hagués arribat aquesta setmana que comença o començarà (depèn del calendari o si és anglès o no, les setmanes comencen el diumenge, ves quina tonteria, oi?). Doncs que un dia en Zinc em deixava anar una espècie de "repte" a partir d'un comentari que ell feia sobre un altre que havia fet l'Annatarambana sobre una escala que no era material sinó estadística però que ella no l'havia inventat però que l'havia comentat però... Prou! Falten comes en aquesta frase. Això dels blocs ja ho té això que un comenta una cosa d'un altre i es comença a embolicar la troca.
Bé doncs a partir de la xocolata (mmmmm!!!) he d'anar a parar a les escales. I com que un és un bon i responsable tiet, i té una meravellosa nebodeta, ha començat a fer els seus deures també com a padrí (dues responsabilitats en una). I és que arriba Pàsqua i les Mones, de xocolata (mmmmm!!!).
Us deixo dues escaletes que estan per menjar-se-les (mai més ben dit). Quines passades arriben a fer amb la xocolata (mmmmm!!!).
I, encara que no es vegi massa bé també us deixo la versió xocolatera (mmmmm!!!) d'una escala-sense-fi (d'Escher em sembla que en diuen).
Per acabar només em queda per dir: Xocolata... mmmmm!!!
Publica un comentari a l'entrada