27.4.06

Escales "tomàtiques"

No us enganyeu pas. A primer cop d'ull sembla un enfustissat (baixet) que està situat al final d'un carrer, o al principi, tampoc hem ara d'anar a filar massa prim, i que és d'aquells carrers que per tallar el trànsit hi posen unes pilones modernes que pugen i baixen. Això a primer cop d'ull. Podríem ara analitzar la funcionalitat d'aquests carrers semi de vianants, que mai saps si estàs a l'hora de cotxes o a l'hora sense fums, perquè la "clau" de les pilones la pot tenir tothom o ningú, segons si ets tu o no el que la necessites. Podríem també entrar a sac en la modernitat del mecanisme aquest de puja i baixa, que acostuma a funcionar també en relació inversa a les teves necessitats. Però tampoc.
Això és un escenari sense escala, i prou. Comencem ja amb aquell tema de pressuposar que la poca alçada comporta l'agilitat immediata dels músics. I no té per què (frase gramaticalment incorrecta però resultona). Això sí, a l'hora de pujar i baixar podem avisar al de la clau i després de situar un músic a sobre de cada pilona, dir-li que engegui el mecanisme. Us imagineu l'escena? I el del contrabaix?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, els musics sou, realment, un col.lectiu de risc.
No obstant, hi ha escales que, per pujar-les es necessita més agilitat, destresa (o directament, inconsciència) que l'escenari que planteges.

(*) Si llegeix el teu bloc algun responsable d'empresa d'assegurances de vida, no tinguis cap dubte que es plantejarà aplicar un "plus" als musics. T'hauras de mantenir a l'anonimat, doncs et convertiras en el segón home més buscat (el primer és en Zinc, fins que confessi!).

vilapou ha dit...

Karbeis, em sembla que l'agilitat, la destresa i la inconsciència són imprescindibles per moure's pel món dels escenaris.
I en quant a això d'home més buscat, em sembla que tu estàs força a prop del liderat.

Anònim ha dit...

Si mai hem de fer una col·lecta per pagar la fiança d'algun blocaire, no dubteu que serà pel Karbeis!!

Anònim ha dit...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anònim ha dit...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»