12.4.06

Només una mica

Avui i sense que serveixi de precedent voldria, no, millor dit, no em faria res que el partit de futbol d'aquesta nit el guanyés ... aquell equip de la capital que es diu d'aquella manera estranya, o potser vull dir que ja estaria bé que perdés el Sara...gossa (ara em ve al cap aquell acudit de la Sara).
Però només ho dic per algun amic d'aquells que no saps per què (o sí que ho sé), diuen que ho són d'aquell equip. De fet és un desig una mica voluble (giradís, mudable, inconstant, diu el diccionari). I de fet no sé a sant de què m'ha vingut aquest pensament. Si faig la reflexió al revés, quin percentatge d'aquells amics voldríen que guanyés el Barça, el 50% (1 de 2)? I també em ve al cap aquest post d'en Karbeis. I tants altres detalls...
Ara l'acudit que em ve al cap és aquell altra que acaba dient: Sap què? El gat se'l fot al cul!
Publica un comentari a l'entrada