12.4.06

Només una mica

Avui i sense que serveixi de precedent voldria, no, millor dit, no em faria res que el partit de futbol d'aquesta nit el guanyés ... aquell equip de la capital que es diu d'aquella manera estranya, o potser vull dir que ja estaria bé que perdés el Sara...gossa (ara em ve al cap aquell acudit de la Sara).
Però només ho dic per algun amic d'aquells que no saps per què (o sí que ho sé), diuen que ho són d'aquell equip. De fet és un desig una mica voluble (giradís, mudable, inconstant, diu el diccionari). I de fet no sé a sant de què m'ha vingut aquest pensament. Si faig la reflexió al revés, quin percentatge d'aquells amics voldríen que guanyés el Barça, el 50% (1 de 2)? I també em ve al cap aquest post d'en Karbeis. I tants altres detalls...
Ara l'acudit que em ve al cap és aquell altra que acaba dient: Sap què? El gat se'l fot al cul!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor Vilapou:
a mi em passa el mateix, que ja m'està be que guanyi aquest equip amb el nom tan curiós. Però això no treu que el senyor Karbeis no estigués carregat de raó. Quins dilemes! Ai, la vida...

Bet ha dit...

Ja ho pots ben dir: hi ha catalanistes independentistes d'esquerra que SOM de l'Espanyol!! jaja, i no em preguntis perquè? No milito, ni deixo de menjar, però hi simpatitzo. Però sempre vull que guanyi el Barça... sempre que no jugui contra l'Espanyol, és clar! I m'encantarà que el Barça guanyi la lliga i el que calgui... Però noi, això no es tria... ja hi pensaré!

Anònim ha dit...

Senyor Vilapou,

Suposo que no es sorprendrà que avui desitjo que perdi l'espaÑol. Avui i sempre, però avui potser més. I no només això: desitjo que perdi també contra el València (i això ja és desitjar, perquè mira que el València...) i posin un peu a segona, on acabin baixant.

Bet, em sorpren això teu. Es clar que la gent que es declara "d'esquerres" mai no em deixarà de sorprendre (ep, i de bon rotllo, que tampoc vull crear un conflicte amb tu!).

Suposo que la immensa majoria dels pericos vol que el Barça perdi la champions, és recíproc el sentiment.

Bet ha dit...

Karbeis, no em declaro d'esquerres, em declaro d'Esquerra (és que m'he oblidat la majúscula)! deixant de banda aquestes menudeses, tinc la sort de no formar part de la immensa majoria que vol que el Barça perdi. I a més, està bé sorprendre, sorprendre's i deixar-s-ho fer! En la varietat hi ha el gust!

Anònim ha dit...

Completament d'acord, Bet!

(ep, en lo de sorprendre's, en lo de "deixar-s'ho fer" -jeje- i en lo de que guanyi el Barça. Per la resta... no ;-))

Anònim ha dit...

Jo no voldria trencar aquest clima de companyonia i germanor pericoculé, però... algú em pot explicar l'acudit del gat al cul??????

vilapou ha dit...

Ja m'ho temia que n'hauria d'explicar algun. És que sóc molt dolent. A veure, sintetitzaré:
Era un que se li punxa una roda en una carretera secundària, de nit. No té gat (de cotxe). Veu una casa amb llum una mica lluny i pensa: Sgur que en tindran un, me'l deixaran i jo els gratificaré amb 25.000,- ptes (època ptes.i no mòbils). S'acosta i va pensant:
Home, potser és massa, amb 15.ooo ja quedo bé. Una mica més a la vora: Em sembla que amb 9.000 ja poden estar contents. (Ara allarga-ho tant com vulguis........) Quan estar al costat de la casa pensa: 3.000 peles per un tros de ferro que no fan servir? Sí home, ni 100 duros! Truca, i quan li obren la porta diu: Sap què, el gat ja se'l pot fotre al cul!!!

vilapou ha dit...

La Sara ... no ha gossado.

Anònim ha dit...

Sincerament: tot i que no he arribat a petar-me de riure, m'ha fet força gràcia.
I amb aquest mig somriure que m'ha quedat a la cara me'n vaig a dormir, que sempre és una bona manera d'acabar el dia.
Bonanit!

Bet ha dit...

i bon dia Zinc, Vilapou, karbeix i companyia: 4-1 JUASssss!!!

vilapou ha dit...

No tinc paraules, deixem-ho així.

Anònim ha dit...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»