24.4.06

Ecos de Sant Jordi

He hagut de rellegir el títol dues vegades per donar-hi el vist-i-plau final. Em recordava allò que es diu als nens petits perquè no toquin alguna porqueria: Nen, caca, "ecus" quin fàstic! I res més lluny de la meva voluntat que ofendre la personalitat, la llegenda ni la diada del nostre Sant Jordi. També m'ha vingut al cap una obra de teatre que vaig veure en el seu moment envoltada d'una certa polèmica (es veia un nu masculí!), Equus. O aquella moneda precursora de l'euro. No, només em refereixo a les conseqüències que s'originen i es propaguen a partir d'un fet, i en el meu cas, en forma de fotografia.
Bé, una vegada acceptat el títol podem passar a veure les imatges. La primera, molt adient, és d'una escala plena de llibres. Qui no ha aprofitat alguna vegada els eglaons d'una escala per posar-hi uns draps, unes tenalles, un martell o el pot del Pronto? Per tant ja tenim una prestatgeria perfecta pel dia del llibre.
L'altra, és una escala d'un escenari on fer una mica de ballaruca per celebrar la diada. Arribar, falcar el remolc, posar-hi una escaleta i començar a muntar. Home, si tothom va amb compte al pujar els trastos, no ha de passar res, encara que una mica estreta i poca cosa sí que és.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el més perillós semblen els comandaments del costat. Si caus malament poden arribar a fer mooooolt mal!

Anònim ha dit...

Què me'n dieu de la cadira de platja, del costat de la primera escala? Ja m'imagino l'estampat: flors ben vistoses!

Anònim ha dit...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anònim ha dit...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»