6.4.06

Ai, ai, ai,...

La primera paraula que em va venir al cap va ser "peligru". Ara, i posant-me de genolls, començo a demanar excuses a tot el poble català en primer lloc, als seus representants, a tota la comunitat educativa en general, i a la lingüística en particular, i a tots aquells a qui faci mal d'ulls i d'orelles aquest barbarisme (dic barbarisme perquè realment és una barbaritat). No podem acceptar "peligru" com a mot correcte!
He fet un punt i apart, i reprenc el tema. L'escala té un peligru de collons. És estreta, dreta, vella, no està agafada per enlloc, i té un equilibri de pa sucat amb oli. I em fa vergonya parlar de barana, més que res perquè no sé ni on cabria. I si us hi fixeu, i per rematar, a sota del primer escaló hi ha unes sarradures com si la fusta s'anés desfent.
peligru o no?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Desafia totes les lleis de la física!!! Si a Newton no li hagués caigut la poma al cap, la llei de la gravitació universal l'hauria acabat deduïnt un músic pujant a l'enfustissat amb una escala com aquesta... PATAPAM!

Bet ha dit...

i tant peligru vilapou!! potser seria millor posar-hi una cadira? mmmm?

Anònim ha dit...

em sembla que fins i tot hauria sigut millor no posar-hi res i fer un saltet. Considero més "peligrós" pujar per aquesta escala que enfilar-se directament a la tarima