26.4.06

Agermanament

Cada vespre, a última hora dic allò de : Vaig a tancar! I tanco, i aprofito per fer una ràpida repassada al Catapings, al resum de les visites o per si ha aribat algun correu (quina mania en oferir Viagres, cursos inversemblants o apostes, què insinuen?). Normalment és una estona curta, però a vegades la cosa s'allarga i pujo a dormir tard amb els conseqüents danys colaterals que això comporta. Ahir (avui), al fer tot aquest procés m'he trobat sorprenentment amb el "meu nom" com a referència d'un post. Quina emoció! I a continuació he decidit fer alguna mena de dedicatòria al seu autor en el meu post d'avui. He pensat en un agermanament de blocs però m'ha semblat una mica exagerat. En tot cas faig un agermanament de posts i per això poso la mateixa fotografia (la mateixa escala) que l'amic Zinc.
A veure, un agermanament de blocs em recordaria una mica aquells rètols que hi ha a l'entrada de molts pobles: Agermanats amb Ville de Plus sur Mer de Têt, o amb Mirafanzzionne dell Alto Grosso, o fins i tot amb Ausgrerfüresburg (sempre són noms desconeguts, compostos i difícils de pronunciar a la primera). I em sembla també que en això dels pobles agermanats sempre hi ha un germà gran i ric i un de petit i pobret. Una mica rollo Bienvenido Mr. Marshall.
Bé, que m'agermano amb el post que us comentava i que fa referència a una estada a Madrit del Sr. Zincpiritione, de la que en fa una bonica i personal descripció encara que passa per alt alguns detalls, sobretot de les seves activitats lúdiques, cosa que ens pot fer dubtar de si amaga alguna cosa (darrerament incita a iniciar campanyes de pressió perquè ens clarifiqui alguns punts foscos de la seva persona).
Company, com a humil músic, et deixo també una foto que he "pillat" del Conservatorio de Música de Madrit. Pots imaginar-te que sona una cançoneta d'aquelles del Barroc (ara no et sé dir cap nom).
Un plaer anar-te llegint. Per cert, no crec que ho recordis, però tinc l'honor (per a mi) d'haver deixat el primer comentari al teu bloc.
Publica un comentari a l'entrada