28.4.06

No m'hi jugo un pèsol

Ostres, m'he descuidat de fer la 6/49! (Això no estava previst posar-ho al post, però m'ha vingut al cap al posar el títol).
Tornem a començar.
Comença un cap de setmana llarg i això vol dir que hi haurà alguna audició més que en un cap de setmana normal. Tampoc serà com a l'estiu. Dissabte festa; diumenge al matí, ofici i tres sardanes, dinar a casa i a la tarda una audició a un altre poble, i, dilluns, audició al matí. Total, tres escenaris (quatre si comptem l'església on fem l'ofici).
No m'hi jugo cap pèsol a que no tindrem una escala com la de la foto. Ni un escenari com el de la foto, que tampoc ens fa cap falta, per onze galifardeus. Però una escaleta que em recordés aquesta no estaria malament, no. Ampla, amb baranes...
(Música d'en Llach........)
SOMNIEM. És clar que sí, somniem constantment.
ESPEREM MASSA. És clar que sí, hem après a esperar i ho esperem tot.
VOLEM MASSA. És clar que sí, volem massa, més, tot, àvidament.
TENIM MASSA PRESSA. Sí, és clar que sí, caminar, arribar, recomençar, tenim pressa, molta pressa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti, tu! Com són els artistes! Sempre demanant... Ara volen baranes i tot!

A més, el que a mi em té més preocupat (el del contrabaix), no necessita barana, perquè tampoc deu tenir mans lliures per agafar-s'hi...

(és broma senyor Vilapou, ja li vaig dir que aquest estiu, a la Festa Major del meu poble, m'encarregaré personalment de l'escala)

vilapou ha dit...

Uufff!! Ja he anat a fer la 6/49. És la pu..(piiii) de fer sempre la mateixa combinació.

Anònim ha dit...

Caram, això si que és una senyora escala! Una escala "full equip". S'ha plantejat mai fer una guia impresa d'escales a mode de "Guia Michelin"?

De ben segur que hi trobaria adeptes ;-)

Anònim ha dit...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»