13.4.06

Dies d'introspecció

Aquestes diades assenyalades en què ens trobem són sinònim de reflexió, de penediment, d'examen interior. Al títol del post que llegiu avui hi ha una paraula que ens ho expressa: introspecció (bonica i interessant paraula). És per això que podem continuar aquesta mirada interior desviant la nostra mirada exterior cap a aquesta expressiva imatge que em va cedir l'amic Perdedor (la veritat és que em costa molt dirigir-me a algú com a Perdedor o Sr. Perdedor). És una mostra de les dificultats que podem trobar en el camí de la vida quotidiana (això de pronunciar dues "u" seguides també té la seva gràcia).
Però si em poso una mica menys transcendental he de dir que aquestes reflexions i exàmens particulars em sonen una mica a interrogatoris o investigacions policials, "rollo" CNI. Per cert, si a CNI hi afegeixo una lletra qualsevol, per exemple la Z, queda CNIZ, i si ara ho llegeixo al revés: ZINC. Aaaaahhhh!!! Zinc, confessa!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai, esteu fent que m'espanti... "Lo que empezó como un juego, acabó en tragedia" :-P

Anònim ha dit...

Je, je, je... Senyor Vilapou, ha desmostrat gran destresa en l'ús del llenguatge i m'ha deixat bocabadada, amb un final del tot inesperat! No podria estar més d'acord amb vusté: Zinc, confessa!

Llum ha dit...

Això mateix: Zinc, confessa!

M'encanta la foto de l'escala.

Anònim ha dit...

sisisisisi, confessa, confessa!!!

Anònim ha dit...

Senyor Vilapou,
m'afalaga que hagueu utilitzat la foto, i el sentit que l'hi heu donat... Genial i profund!

És una gran cosa la capacitat que teniu de poder veure més enllà de l'obvi.