2.4.06

PrecaucióPrimer de tot he de posar música. I aquesta cançó m'ha vingut al cap al llegir un post d'un excel.lent blocaire.
Si voleu (i podeu) seguir amb la musiqueta de fons, us voldria demanar precaució, molta precaució. Per què? Doncs no ho sé, però segur que el consell us va bé.
La imatge és clara, l'avís és al davant d'una escala mig amagada que entra cap al bosc. Què hi deu haver al darrera? Potser hi ha un perill imminent que l'autoritat competent ja coneix i com que té cura de les nostres pobres personalitats febles, ha decidit deixar l'avís per endavant.
Jo, quan vaig haver fet la foto, vaig donar mitja volta i no vaig ser capaç ni de tornar a girar el cap.
Què hi deu haver una mica més amunt?

1 comentari:

Anònim ha dit...

aiaiai, a la feina no puc sentir la música. Ara bé, aquestes escales amb recorden a unes on vaig estar l'estiu passat i... vols saber què hi havia més enllà? Doncs més i més bosc.