8.4.06

Reformem la façana

Dijous passat, però de l'altra setmana, el 30 d'abril, vaig anar al Cafè-Jazz a Calella (darrerament explico les coses amb molt de retard). Hi actuava un grup format per Juan Carlos Narzekian al saxo, Toni Pujol al contrabaix, César Martínez a la bateria i Jorge Rossi al piano. He de destacar d'aquesta gent en Juan Carlos perquè és l'alma mater de totes aquestes mogudes de jazz tant a Calella com a la zona. També Toni Pujol i César Martínez fan molta feina en la difussió i formació així com moltes col.laboracions en jam-sessions que es munten per aquí. Bé, musicalment són quatre bons elements acostumats a moure's molt tant pels standards com per peces pròpies. Una bona vetllada.
I com a escala, avui em quedo amb aquesta d'una façana en reformes. Com que sembla que tenim la "casa de tots" en reforma permanent, potser que prenguem exemple i comencem per la façana. Sembla que en Sabatero ho ha començat a fer (acudit fàcil), encara que no m'espero mai d'aquesta gent unes reformes massa a fons.
Com que és cap de setmana, fem exàmens múltiples de consciència-es i preparem, per començar, les reformes de la façana (cadascú la seva).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»