1.6.06

A Keith Richards

Aquest matí m'ha sorprès una notícia del diari: El Pol Nord havia tingut un clima tropical amb cocoters i cocodrils inclosos. Sembla que ha plogut i gelat força des d'aleshores. Per aquells obscurs mecanismes de les associacions d'idees, m'ha vingut al cap en Keith Richards i el seu accident, pujant precisament a un cocoter.
A veure Keith, que ja tenim una edat, bé, la seva és ja una edat consistent (per no dir considerable), la meva ... és una edat. Sense entrar en el possible estat psicotròpic en què es trobés vostè (cosa de la que jo no n'he de fer res) en el moment de fer una mica el mono , em sembla que ja hauria de començar a pensar en pujar a llocs una mica més "preparats". Jo li ofereixo aquest "cocoter metàlic" que, si més no, porta una escaleta incorporada, que l'ajudarà en el cas que li vingui una altra "pujada de pressió".
Sé que hauria d'acabar posant alguna cançoneta seva o dels Rollings (jo sóc dels que diuen Rollings i no Stones), però la discografia és tan extensa que deixaré que tothom corri a la seva discoteca particular o en tot cas comenci a taralalejar la que li vingui al cap.
(Angie.... tatatatatataaaa....Aaanngiiiii.......)
Publica un comentari a l'entrada