22.6.06

Final d'etapa?

Sento parlar molt aquests dies de "final d'etapa", "final d'època", "adéu-siau", "gràcies" i de res, ... He pensat que potser hi he de dir la meva, que això pot donar per escriure una mica, però com que ja hem tingut unes quantes diades històriques, tant polítiques com esportives darrerament, i m'hauria de referir a l'ahir, l'avui i el demà, doncs al final és com anar repetint una mica el mateix cada vegada.
No sé si 3 anys donen per parlar d'una etapa, però si agafem la trajectòria sencera de mitja vida potser sí, i la veritat és que se'm fa difícil emetre un judici de valor més objectiu que subjectiu. Per tant aniré cap al meu terreny: Com és una escala de final d'etapa? quina escala-homenatge puc trobar que ho representi?
Jo en tinc de majestuoses, en obres, de pedra, de mmm...xocolata, (que orgullós n'estic d'aquest post), metàl.liques, de fusta, però, de "final d'etapa"? Si la poso atrotinada semblarà que critico, si n'agafo una de "guapa", se'm pot ofendre algú altre (tampoc és que m'importi massa).
Doncs faré un "requiebro", o com diuen al bàsquet, una finta d'orella o, millor encara, una porta enrera, i posaré la foto que m'ha semblat oportuna, encara que no sigui de "final d'etapa". Aquesta escala veig que pot representar aquest moment. És de fusta, (de felipes sembla) i dividida en dues parts seguides, el que ens donaria la visió aquesta de final i principi d'etapa. La fusta a mi em sembla una cosa més entranyable, que dóna caliu. I el fet que sigui ampla i ni massa dreta ni massa perillosa em proposa tranquilitat i seguretat.
Total, que he acabat definint un final d'etapa planer que potser portarà a una continuïtat ...
Decididament, m'he equivocat d'escala.
Publica un comentari a l'entrada