9.6.06

A tocar en barca

Avui és divendres, fa un bon sol, demà dissabte, bon sol (més que probable), ...platja? Molt més que probable. I per tant, vinga cap a la carretera que hi falta gent. Jo ja sé que tothom té dret a ocupar-la la carretera, i dic ocupar-la perquè moltes vegades s'hi fa això, ocupar-la i no utilitzar-la. Un servidor n'és usuari assidu els caps de setmana de l'estiu (això sí, compensat i recompensat) i ja em començo a trobar amb tots aquells cotxes carregats de bosses, paquets, nens, tovalloles, bicicletes i algun canari (us juro que me'ls trobo i amb matrícules d'aquí). El dissabte passat per exemple vaig passar per sota la carretera de sortida de l'autopista a Massanet, direcció Costa-Brava-Empordà i ja estaven parats a les 12 del migdia, amb aquell sol i més de 50 Km. a la vista. Ep, i el 95% ho feien per gust!... i cada cap de setmana igual.
Bé, que em sembla que a partir d'ara proposaré a la Cobla que ens agenciem alguna barqueta, algun veler petitó per poder-nos desplaçar amb més comoditat. Ja m'imagino l'arribada a port, que aprofitaríem per fer-la sonant alguna havanera...
...El meu avi va anar a Cuba popom-pom-pom popom-pom-pom a bordo del....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El més sorprenent és que quan diu que "ho fan per gust" té tota la raó del món. Mira que s'ha de ser burro, eh?
Haurien d'habilitar un carril especial per la gent com vostè o jo mateix que, a les hores que la gent fa cua per "lleure", nosaltres fem servir la carretera per motius "professionals".

Anònim ha dit...

Podríem fer un manifest o alguna cosa semblant, els comercials a l'estiu ens xupem més embussos que la resta de l'any, com a afectats ens hem de fer escoltar! La carretera pel que treballa!!

vilapou ha dit...

Si et fixes amb les cares dels conductors atrapats a la caravana (sioux) ja dedueixes qui està treballant i qui està passejant.