15.6.06

Deconstruir el país?

Seguint la meva "reflexió" abans del diumenge, se m'ha ocurregut aquesta paraula: deconstruir. M'ha sonat a Ferran Adrià o a Llongueras. Però em volia referir a això que sembla que estem fent amb el país: ni l'acabem de construir, ni el destruim. En fem una barreja "nostrada" que a vegades fa una mica de por i tot. El que em preocupa és el resultat final. Perquè ara ja no som nosaltres sols els que dirigim les obres (de fet no ho hem estat mai nosaltres sols, al contrari), ja que tots plegats s'han entestat en fer participar tota una sèrie d'empreses de fora, que jo em pregunto què coi hi foten aquí.
Bé el cas és que la parauleta aquesta, deconstruir, ja està inventada: "Desfer analíticament els elements que constitueixen una estructura conceptual".
No, no és això el que estem fent amb el país.
Segur que no, i tant.
Bé, jo asseguraria que no.
Au va, home, què m'has d'explicar?
No, no, no, ....

(Agraeixo a en Jaume de Malgrat i la Núria de Tordera aquesta foto tan interessant)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

esperem que, com a mínim, ens el deixin reconstruir quan ja ens l'hagin deixat fet a trossos.

Anònim ha dit...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»