7.6.06

A sis mans

El dissabte passat vaig seguir la recomanació de l'Antoni...des de Sant Pol i em vaig acostar a sentir, veure i viure una mica de Jazz. Hi actuava un grup anomenat "Les deux guitares trio", dues guitarres i un contrabaix, que toquen "gypsy jazz", manouche, bé, l'estil que surt de fusionar el jazz americà amb les arrels gitanes europees, i quin iniciador és Django Reinhardt. Va ser un concert realment sorprenent i amb un final a sis mans. Digne de repetir.
Sant Pol és un poble que podria donar molt de joc a aquest bloc perquè de pujades i baixades i escales i escaletes n'hi ha una bona pila. Alguna en vaig retratar, encara que era ja de nit i això m'obligarà a tornar-hi (cap problema!). Deixo aquesta que em va fer molta gràcia. No sé com devia començar el problema (és allò de l'ou i la gallina), és a dir, si primer va ser la porta o l'escala o el carrer, però al final s'ha hagut de quadrar la cosa amb alguna totxana. El cas és que s'hi pugui entrar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

UN gran concert, 'm'ho vaig passar pipa!
Si necessites un guia turístic per les escales de Sant Pol resto a la teva disposició.

Anònim ha dit...

Això de sentir un concert a sis mans deu ser verdaderament espectacular, sobretot perquè es necessita el mateix equilibri que quan baixes per una escala de l'escenari, no?

Anònim ha dit...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»