16.6.06

Demà és la reflexió

Sempre m'ha fet gràcia que el dia abans d'unes eleccions o d'un referèndum se l'anomeni "dia de reflexió". Sembla ser que és una jornada en la que no s'hauria de sentir ni de veure cap informació que pogués influir en el votant. Un dia sencer sense bombardeig mediàtic. Però resulta que aquell dia és el que tots els mass i els media van plens dels resums del darrer dia de campanya, normalment un dels més plens. És a dir, el dia de reflexió està ple a vessar d'irreflexió.
És per això que un servidor acaba avui de parlar del tema (d'una manera molt personal) i deixa el dissabte perquè tothom reflexioni (sobre el que vulgui, evidentment).
Deixo una escala ben ampla i ben gran perquè tots hi tingueu lloc. Tots hi cabeu aquí. A més us garanteixo silenci i tranquilitat. Ni jo mateix passaré massa demà per aquí per no torbar la tranquil.litat de "dingú".
(És una imatge de Federico Romero) Suposo que això no deu anar contra la llei electoral. No estic incitant a res. Ni a votar SI, ni NO, ni NUL, ni a votar mil cops, ni en BLANC, ni a VOTAR, ni a ABSTENIR-SE...
Però, que lluny que queden aquells dies....
Publica un comentari a l'entrada