21.6.06

Escala d'emergència?

I ara que hi penso resulta que avui comença l'estiu: 21 de juny. Bé, com que ara vindran els Picós i Mauris de torn i diran que és avui però no, però a les tantes i 2 minuts, però que segons com ho miris o no... Que tant li fot si parlem de l'arribada de l'estiu com si no.
Una cosa sí que és certa, i és que amb l'estiu arriben les revetlles i les Festes Majors. Això lligaria amb el que dèiem del Corpus i les celebracions de les festes paganes dedicades als canvis d'estació, a les collites, a l'agricultura en general,... però seria complicar massa el tema.
Jo us deixaré un ball d'aquests d'estiu amb aquest guitarrista que té al costat una escala que no sé si és d'emergència o és l'oficial; és a dir, que no està clar que sigui de pujada o de baixada. En tots dos casos la cosa no em pinta massa bé. Ja sé que jo tinc algun problema d'agilitat, però em nego a acceptar que tots els músics hagin de ser esportistes qualificats.
Llàstima de no saber si el bateria també havia d'utilitzar aquesta escala, sobre tot a l'hora de muntar i desmuntar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi doret! Certament, si em fa escollir entre la majestuositat de l'escala d'ahir i això d'avui, no m'ho he de pensar gaire, no...

Anònim ha dit...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anònim ha dit...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»