29.6.06

Roda còsmica

Vaig quedar astorat, esglaiat, corprès i esmaperdut amb aquesta imatge. Demano disculpes de principi perquè no vull ser irrespectuós amb ningú, però l'anunci es "una mica" massa fort per a mi.
Que de 5 a 7 de la tarda hi hagi una roda i que sigui còsmica ja em provoca una certa perplexitat, això sigui dit de bon principi. Que la roda sigui d'energia ho començo a trobar complicat d'entendre, però que la roda sigui còsmica, d'energia i que aquesta sigui sanadora ja em deixa per terra.
Sort que això només es fa 2 horetes cada primer divendres de mes.
M'obliguen a obrir un gros parèntesi per recordar que els primers divendres de mes jo havia anat a missa algunes vegades, la qual cosa em porta a preguntar-me, jo a mi mateix, si el que havia fet a la meva infantesa ja eren rodes còsmiques però amb un altre nom. Tanco el parèntesi perquè si no això es complica ja molt.
He d'acabar dient que trobo molt adient (això sona cocofònic, no?) que l'entrada sigui lliure. Em quedo amb els dubtes de com deu ser la sortida.
L'escala que deixo avui aquí és la que em sembla més "propera" al tema que hem tractat. De cargol i vista així, de sota, ja la relaciono amb allò de la roda còsmica. I amb la claror que desprèn em sembla que ja tinc l'energia sanadora.
Publica un comentari a l'entrada