29.6.06

Roda còsmica

Vaig quedar astorat, esglaiat, corprès i esmaperdut amb aquesta imatge. Demano disculpes de principi perquè no vull ser irrespectuós amb ningú, però l'anunci es "una mica" massa fort per a mi.
Que de 5 a 7 de la tarda hi hagi una roda i que sigui còsmica ja em provoca una certa perplexitat, això sigui dit de bon principi. Que la roda sigui d'energia ho començo a trobar complicat d'entendre, però que la roda sigui còsmica, d'energia i que aquesta sigui sanadora ja em deixa per terra.
Sort que això només es fa 2 horetes cada primer divendres de mes.
M'obliguen a obrir un gros parèntesi per recordar que els primers divendres de mes jo havia anat a missa algunes vegades, la qual cosa em porta a preguntar-me, jo a mi mateix, si el que havia fet a la meva infantesa ja eren rodes còsmiques però amb un altre nom. Tanco el parèntesi perquè si no això es complica ja molt.
He d'acabar dient que trobo molt adient (això sona cocofònic, no?) que l'entrada sigui lliure. Em quedo amb els dubtes de com deu ser la sortida.
L'escala que deixo avui aquí és la que em sembla més "propera" al tema que hem tractat. De cargol i vista així, de sota, ja la relaciono amb allò de la roda còsmica. I amb la claror que desprèn em sembla que ja tinc l'energia sanadora.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de la Rueda Cósmica té alguna cosa a veure amb el putu-bucle que té al nostre Perdedor amoïnat?

Anònim ha dit...

La fotografia de l'escala l'he trobat, a part de molt adient al tema, molt maca... L'assumpte de les rodes còsmiques guaridores crec que em va una mica gran, però crec que estaríem d'acord amb el seu "parèntesi" :)

Salut!

Anònim ha dit...

Perquè posen "entrada libre" entre cometes? Crec que té més misteri això... que la roda còsmica en si.

Per cert, jo també havia anat a missa els primers divendres de mes (en el meu cas, obligat). En dèien "bendisión del santisimo" o alguna cosa així.

vilapou ha dit...

Àirum, em sembla més fàcil d'arribar a entendre això del putu-bucle, que no pas la roda còsmica ...
Musa, d'acord en tot.
Karbeis, jo no hi anava pas massa voluntariament a missa, i del rètol tot em sembla massa misteriós, fins i tot l'hora.

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anònim ha dit...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»