6.6.06

Corba a ...

Ja sé que és una tonteria, però aquesta "escala" gira cap a la dreta o cap a l'esquerra? Resposta fàcil: depèn de si puges o si baixes. Però aquestes coses tan senzilles no sempre són tan clares d'explicar. És allò de les corbes (no sona massa bé aquesta paraula, probablement estem massa acostumats a les "curves"). Bé, m'estava embolicant amb les corbes, que si són a la dreta o a l'esquerra, i que sempre hem d'afegir-hi una referència, la direcció o el sentit.
...
He de fer una reunió familiar i buscar a l'arbre genealògic si tinc algun ancestre gallec.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que si, que vostè té un ancestre gallec, jeje. Sens dubte!
Si giren a l'esquerra o a la dreta, no sé. Però des del punt de vista del "pilot" de cotxets infantils, el que si que li puc dir és que són incòmodes de collons. La maledicció de qualsevol pare.

Anònim ha dit...

Ei Vilapou! és que "curves" a mi m'agrada més que corbes, què vols que et digui...! sempre hem de ser políticament correctes? doncs no!

Anònim ha dit...

l'altre dia vaig pensar en tu. A la meva ciutat es va fer un concurs de paletes que consistia en contruir una escala de cargol amb el mínim temps possible. Quan vaig passar per davant del lloc on s'havia fet el concurs em vaig trobar amb una dotzena d'escales al mig del passeig. Vaig provar de fer una foto però malauradament ja era massa fosc.

vilapou ha dit...

Un concurs de paletes fent escales de cargol? Una orgia d'escales i ""curves"".
Llàstima de foto...

Anònim ha dit...

Ostres Vilapo, aquesta escal acorvada m'ha agradat. I, les reflexions que hi pugen i baixen també!