31.5.07

Cap a l'Ajuntament

Portem aquests dies parlant i sentint parlar a totes hores dels Ajuntaments. Que si aquest sí i l'altre no, que si ara no m'ajunto amb tu, que si ja vindràs si vols, que si jo m'ho mereixo més que tu, que si bla, bla bla.
Jo mateix ho he fet des d'aquest blog. Per si algú no s'hi ha fixat, només cal que miri una mica més avall de la pàgina i hi trobarà algunes "profundes anàlisis".
El cas és que he recordat que el passat febrer vaig rebre una escala que em va enviar la Musa. Entre d'altres coses em deia:
"A finals de gener vaig anar a Sitges, a un simposi de costellada sobre en Rusiñol, i tot passejant pels voltants del Cau Ferrat i el Palau de Maricel, vaig trobar aquest passatge, que duu fins a la Plaça de l'Ajuntament".
Potser que ho aprofitem i ens relaxem una mica.
Publica un comentari a l'entrada