16.5.07

Post extemporani

(1) Extemporani, atemporal, intemporal...Senzillament, a hores diverses. Si ahir vaig escriure cap al vespre, avui no ho puc pas fer a primera hora del matí, i, per tant, com que em sento moralment(?) obligat(?) a fer referència a la final de la UEFA, aniré fent la "reflexió diària" així, durant el dia.
(2) De moment (ja m'ho han preguntat dues persones) no desitjo que perdi l'Espanyol. La veritat és que m'estic curant en salut i encara no he sentit a parlar cap soci ni cap directiu. Això vol dir que encara no he sentit a parlar del (contra el) Barça. Molts "equips" tindríen més seguidors si no fos per les tonteries que s'arriben a sentir. De directius, periodistes i aficionats, per aquest ordre.
(3) He sentit un escocès que diu que ells ténen dues seleccions nacionals: la seva i la que juga contra Anglaterra. Nosaltres, de moment, només en tenim -1. M'apunto, però, la frase per parlar-ne algun dia, de la tristor d'aquest tema.
(4) Mira, sense voler-ho he sentit a parlar (és un dir) el president del Sevilla. Quin crack! Encara em faran anar a favor dels pericos...
(5) Tinc amics, coneguts i saludats (poc original, ja ho sé) que són de l'Espanyol. Pocs però cridaners, que ja ho ténen això. Algun ha anat a Glasgow i espero que l'emoció del dia no li fagi oblidar-se de portar-me alguna escala. De moment he anat a "lo" fàcil i he trobat aquesta vista de l'estadi de la final, el Hampden Park, des de l'escala de la graderia.
(6) Avui és Sant Honorat, patró dels flequers. Recordo un personatge memorable que surtia en un programa de la Sardà, l'Honorato. L'actor, com es deia?, l'havia vist en algun programa de sardanes, de les que n'era una mena d'"activista", en companyia d'en Galindo. Sé que fa un temps va morir.
(7) He dinat tranquil. Només he tornat a sentir el del Sevilla que està com un llum (per això deu ser president de futbol) i les misèries passades per una pila de seguidors dels dos equips. És brutal la cara que ténen totes aquestes empreses relacionades amb els viatges...
(8) Sembla ser que a un tal Sarkozy l'han fet president de no sé quin altre equip.
(9) Són 2 quarts de 10 i arribo a casa. He anat a classe com si res. No he sentit cap cohet, no he notat res extraordinari, ne sé com va el futbol. Vaig a pujar l'escala i...(continuarà, o no).
(10) 23h 15' Uuuuuiiiiiiii........penals. Hosti en Gorka.
(i 11) 23h 30' Doncs s'ha acabat. I tal dia farà un any. Però ves, m'ha sapigut greu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"El del Sevilla", el tal Del Nido és (o era) advocat del Muñoz, al maromo de la Pantoja. Imagina't de quina mena de personatge estem parlant. De la boca li surt el que pot, pobret.

Anònim ha dit...

tinc una camiseta que diu: Jo tinc dues seleccions. Catalunya i qualsevol que jugui contra Espanya.

Encara es pot trobar, al web de camisetes de la terra.

Jo vaig amb l'espanyol, avui. Malgrat tot.

vilapou ha dit...

Àirum, és que es fan "estimar".
Perdedor, sou l'avantguarda!