11.7.06

Not crisis!

Ja fa dies que tenia aquesta fotografia a punt per comentar. I el cas és que "ella" m'anava donant "llargues". No es deixava comentar.
D'una manera o altra veig que a tothom li passen aquestes coses. Sembla que un arriba a un cert punt de saturació i no veu com tornar a agafar arrencada. Dit així, a peu de carrer, diríem que necessito vacances (resposta fàcil però certa) de la feina, de l'altra feina. La gent "coneguda" o amb possibles s'agafen un (com a mínim) any sabàtic i es queden tan amples. La majoria no.
En el món aquest dels blocs també he notat aquestes petites "crisis" i cadascú les soluciona a la seva manera. Hi ha qui se'n va al Tíbet, qui refunda el bloc, qui es capfica dins el seu bucle o, fins i tot, qui arriba a anar al metge. Però al final és un petit problema que ha provocat un lleuger rebombori interior i que s'acaba curant al cap de pocs díes.
Un servidor ha agafat l'escala i l'ha deixat unes hores recolzada en aquest arbre, a punt per tornar-la a agafar i seguir endavant.
Bé, em sembla que demà ja sé quina foto posaré i així avui aprofitaré per llegir, posar-me al dia i deixar algun comentari (no molts, que no en sé) que tinc als Titulars indiscutibles una mica abandonats.
Publica un comentari a l'entrada