3.7.06

El carrer de les Escales

No crec que ningú s'estranyi si dic que la meva relació amb les escales s'ha fet molt estreta darrerament. Hi ha vegades que sóc jo qui les busca, però d'altres sembla que sigui a l'inrevés. I aquestes són les més emocionants.
No fa massa temps que vaig anar a tocar a la ciutat dels sants i aquell dia no ho vam fer a la Plaça Major sinó que va ser a la Rambla del Passeig. Coses dels organitzadors. Hi tenen un bon escenari, d'aquests permanents, amb una escala "natural" que ja us mostraré un dia d'aquests. Fins aquí tot era normal, però va ser aleshores que em vaig girar i em vaig adonar que l'enfustissat en qüestió estava situat just al davant d'una cantonada, i que el nom del carrer que venia a parar a la meva esquena era precisament el carrer de les Escales.
Ni fet expressament.
Publica un comentari a l'entrada