28.7.06

Les 3 potes

Hi ha una teoria (correcta) que diu que perquè un objecte s'aguanti necessita tocar a terra en tres punts (que no estiguin en línia recta, he, he). En Joan i la Lídia m'envien aquesta foto d'una escala que té tres potes. Seguint aquella teoria l'escala és "perfectament" estable. Aquí tenim la famosa escala de 3 potes (si us plau, eviteu acudits dolents i/o barroers).
A mi, i amb permís del propietari, em sembla que té una mica de delicte l'escala aquesta. Ja m'afegeixen en el correu que m'envien, que només ell s'atreveix a fer-la servir. Només faltaria!
I segueix: "Altrament, a cop d'ull s'entreveu que venent els tubs que la conformen a qualsevol gitano a pes, potser en tindriem prou per estrenar-ne alguna d'importada de la Xina i comprada en un Híper". Res més lluny de la realitat. I jo hi diria també que si comptéssim les hores de construir-la ens donaria fins i tot per comprar-ne una de mecànica.
Vaja, que no sé jo si quan es parlava del reciclatge de materials i la producció artesanal es referíen exactament a això.
Publica un comentari a l'entrada