12.7.06

Not crisis closed!

Mare de Déu, quin domini dels idiomes. I ara que ningú em vingui a dir que aquestes tres paraules que he sigut capaç de lligar, no estan ben dites. Ni intentar-ho!
El cas és que després de deixar l'escala d'ahir unes horetes recolzada a l'arbre, m'he "girat" i n'he trobat una altra en la mateixa posició. Ja em direu si no ténen més feina per fer que estar així, paradetes mirant quin temps fa.
Això m'ha fet suposar que com (jo) continui dubtant, parat, pensant, rumiant i amb cara de badoc, només lograré que totes les escales parin de treballar i es dediquin a buscar arbres per passar l'estona.
Resumint, que la not crisis està closed o fermée, i més després de llegir els comentaris que vau deixar al post d'ahir. Quin nivell! Quin nivell de lectors que tinc, i quin nivell d'amistat.
Publica un comentari a l'entrada