12.7.06

Not crisis closed!

Mare de Déu, quin domini dels idiomes. I ara que ningú em vingui a dir que aquestes tres paraules que he sigut capaç de lligar, no estan ben dites. Ni intentar-ho!
El cas és que després de deixar l'escala d'ahir unes horetes recolzada a l'arbre, m'he "girat" i n'he trobat una altra en la mateixa posició. Ja em direu si no ténen més feina per fer que estar així, paradetes mirant quin temps fa.
Això m'ha fet suposar que com (jo) continui dubtant, parat, pensant, rumiant i amb cara de badoc, només lograré que totes les escales parin de treballar i es dediquin a buscar arbres per passar l'estona.
Resumint, que la not crisis està closed o fermée, i més després de llegir els comentaris que vau deixar al post d'ahir. Quin nivell! Quin nivell de lectors que tinc, i quin nivell d'amistat.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo, mestre Vilapou, només li dic que el projecte d'Ateneu Blocaire Vilapou no l'he oblidat pas!

I li prometo escales de tot arreu on vagi (no s'ho creurà, però li juro que ho tenia pensat).

Per cert, aquelles tres paraules en anglès, doncs que... Ehem, ehem, callo. ;)

Anònim ha dit...

Not crisis closed! Amic Vilapou, l'important és comunicar-se, i vusté ho fa!
A més, no tothom té el mèrit d'aconseguir que la mestra d'anglès que duc dins calli! ;)

Anònim ha dit...

Et gires: escala arrepenjada a l'arbre. Et tornes a girar: una altra escala arrepenjada a l'arbre. Et gires novament: escala arrepenjada a l'arbre... tiu, tius: jo no sé si sóc l'únic que aqui hi veu UN PUTU-BUCLE COM UNA CATEDRAL!

Celebro, mestre Vilapou, que al final hagi estat capaç de veure la llum... si és que mai n'hi ha faltat, a vostè, de llum. I intueixo que, a més, no li ha calgut ni cap llibre d'autoajuda.

vilapou ha dit...

not + crisis + closed = vilapounglish
he, he, he ...

Dessmond ha dit...

Jo sóc un tipus ben profà en el tema d'escales. Ara, veient les santes calorades, no m'extranya que se'n trobin tantes d'aturades, sota l'ombra d'un bon arbre. Fins i tot jo m'he hagut de refugiar per l'asfixia de la calor.
Al Tall Anglès no en vaig veure cap d'aturada, però. Curiós, no?

vilapou ha dit...

Ara m'he trobat que només s'obre mig blog. Ai, ai ai...
Necessitaré una escala d'emergència!!!

vilapou ha dit...

Ui, ja està. Havia quedat un comentari encallat (dessmond, quina entrada) i la cosa no tirava ni endavant ni endarrera. Molt estrany tot!
Us asseguro que no m'he pres res!!!

Anònim ha dit...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»