4.7.06

La ITV

Aquests dies a l'"altra" feina he passat la revisió mèdica, aquella espècie d'ITV de cada any que ens fan a tot el personal.
A més de les clàssiques anàlisis que et fan anar a treballar en dejú i després esmorzar de qualsevol manera, també ens han fet una revisió tipus RACC de més de 100 punts del vehicle més els nivells i totes les peces possibles. Em fan gràcia aquestes coses. Et giren el cap a la dreta, a l'esquerra, cap al davant, al darrera, de costat, un peu, el genoll, les articulacions, res li fa mal? I la veritat és que no tens temps de contestar una cosa que ja te n'estan movent una altra. I ara tanqui l'ull dret i llegeixi, ara l'esquerra, ara els dos, he, he.
I aquella mania de fer-te tossir? Et fan descordar els pantalons i després tossir. Quina maquiavèlica relació hi ha entre les dues coses?
Sembla que tot estava més o menys al seu lloc. La cosa més "positiva" que em van dir és que no aparentava el pes que marcava la bàscula i això no tinc clar si era un elogi o una advertència. Jo vaig donar aquella excusa fàcil de que era dilluns i que el divendres ja seria diferent, i ràpidament vaig lograr que canviéssim de tema.
Resumint: em van posar una enganxina nova al parabrises i fins l'any que ve.
Publica un comentari a l'entrada