4.7.06

La ITV

Aquests dies a l'"altra" feina he passat la revisió mèdica, aquella espècie d'ITV de cada any que ens fan a tot el personal.
A més de les clàssiques anàlisis que et fan anar a treballar en dejú i després esmorzar de qualsevol manera, també ens han fet una revisió tipus RACC de més de 100 punts del vehicle més els nivells i totes les peces possibles. Em fan gràcia aquestes coses. Et giren el cap a la dreta, a l'esquerra, cap al davant, al darrera, de costat, un peu, el genoll, les articulacions, res li fa mal? I la veritat és que no tens temps de contestar una cosa que ja te n'estan movent una altra. I ara tanqui l'ull dret i llegeixi, ara l'esquerra, ara els dos, he, he.
I aquella mania de fer-te tossir? Et fan descordar els pantalons i després tossir. Quina maquiavèlica relació hi ha entre les dues coses?
Sembla que tot estava més o menys al seu lloc. La cosa més "positiva" que em van dir és que no aparentava el pes que marcava la bàscula i això no tinc clar si era un elogi o una advertència. Jo vaig donar aquella excusa fàcil de que era dilluns i que el divendres ja seria diferent, i ràpidament vaig lograr que canviéssim de tema.
Resumint: em van posar una enganxina nova al parabrises i fins l'any que ve.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

estic buscant la relació entre descordar-se els pantalons i tossir, i no me'n surto...

Anònim ha dit...

Srs. Perdedor i Vilapou. Pantalons i tos: estant buscant l'hèrnia. Per cert, no sé si pot sortir de tant pujar i baixar escales...

vilapou ha dit...

Ja m'ho crec ja Bernat, però és que ells sempre van buscant, allà on sigui, a sota els pantalons si fa falta, a veure si et troben alguna cosa (no desitjada).

Anònim ha dit...

Podies fer-te el tatuatge dels iogurts: "Siga buscando"

Anònim ha dit...

No en teniu ni idea: fer-te tossir després de descordar-te els pantalons és per enfotre's dels que, amb els pantalons descordats, "amaguen panxa". Aquells que estan allà asseguts contenint la respiració perquè no se'ls noti, jaja. I ara tus, i si téns collons fés-ho amb la respiració continguda i sense que et surti el "michelin" que amagues!

M'ha fet gràcia això de la ITV, doncs acostuma a fer la mateixa broma quan arriba l'hora de passar la revisió.

Anònim ha dit...

Vigila no caure per cap escala, ara que ja has passat la ITV, eh vilapou?

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»