17.7.06

Ferro, fusta, pedra...

Ferro, fusta, pedra, plàstic, tota mena de materials barrejats en un paisatge urbà. I tots ténen la seva utilitat, o, com sembla a la imatge, tots l'han tingut. Tots han estat útils. I al final tots acabaran en algun racó o en algun abocador. De moment però, encara ténen el seu protagonisme, potser fent nosa, estorbant el pas de la gent o potser algú en treurà encara algun profit, momentani, però profit.
La quotidianitat n'està plena d'imatges de restes de materials diversos que, si ja no serveixen per a res, encara troben alguna harmonia en la seva reunió.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Com les persones, que n'hi ha que tot i no ser massa velles es veuen força caducades (per culpa d'una vida massa dura), sospito que aquesta escala no és tan vella com sembla, tot i que ha hagut d'aguantar pesos pesats...
Pobreta.

Anònim ha dit...

Pobreta l'escala i pobret l'anònim, que és un servidor quan toca la tecla que no ha de tocar ;-)

Anònim ha dit...

De petita, quan anava al tros amb el meu avi, sempre trobàvem tot de coses estranyes a la riera... rentadores, lavabos, mobles vells, ferros recargolats, plàstics que havien estat ampolles... Sovint, el que uns llencem, altres ho aprofitaríen i n'estarien contents... les rierades s'emporten els trastos vells, però al mar ningú no els trobarà mai.

Anònim ha dit...

El meu avi era dels que col.leccionava merda. I si ara llegís aquest post, de ben segur li'n podria trobar 20 o 30 utilitats a cadascún dels objectes que hi apareixen!

P.D.: Una vegada va reciclar una escala (la tipica escala de pintor) a base d'enganxar-la amb cordes. Ell no sé si va tenir mai els collons suficients com per fer-la servir. Però jo, ja et ben asseguro que no (d'haver-la fet servir, probablement seria jo qui tingués un bloc que tractés el tema de les escales degut a un "trauma" ;) Segur.

vilapou ha dit...

Amic Anònim, la vida pot ser força dura i deixar-nos una mica "pa l'arrastre" com aquell "palet" que es veu sota l'escala.
Zinc-Anònim, tranquil, les vacances ja ho ténen això.
Reusenca, Karbeis, les visites als avis acostumaven a ser grans descobriments d'objectes més o menys inexplicables.

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»