27.2.07

Serveis

Abans de començar a escriure em mirava aquesta foto. Hi ha dies que ja tinc clar de què "parlaré" i aleshores busco alguna imatge que hi lligui, però d'altres, és a l'inrevés. Trobo una escala i alguna cosa em ve al cap.
Aquesta d'avui és d'aquelles que dius:
-Mira, d'aquí segur que sortirà algun tema.
I primer m'he fixat en aquella porta que hi diu: Serveis.
Sempre m'ha fet gràcia això dels "serveis". Qui o què fa (un) servei a qui o què? Quin és l'origen d'aquesta expressió? Anem al servei, diem. I...?
M'ha semblat que em podia embolicar massa.
Després m'he adonat que hi havia una altra porta al costat sense rètol. Potser són els vestidors del camp... Això em donaria peu a parlar del que hi pot haver sota d'un forat d'escala. Perquè les graderies no són més que una escala d'una amplada impressionant i que ténen la utilitat de deixar-nos apuntalar el cul als esglaons, i això fa que a sota hi quedi un espai utilitzable força important. És una manera de veure-ho, no?
També m'ha semblat un tema embolicat (o embolicable).
Aleshores m'hedit que podia parlar de l'escala en concret que es veu a l'esquerra i que dóna entrada a la graderia. A totes les graderies hi ha una escala lateral com a mínim que acostuma a mantenir una proporció de dos esglaons per cada filera de seients. Proporció justa.
Al final he decidit que entre tot ja n'havia parlat prou de la foto.
Apa doncs!
Publica un comentari a l'entrada