20.2.07

Preparant la temporada

Demà s'acaba el Carnaval. Potser tocaria parlar-ne precisament demà, però prefereixo fer-ho avui, més que res per lligar-ho amb el que estava pensant aquest matí.
El final del Carnaval és el que marca el final de temporada dels músics. És més divertit que l'any fiscal o el natural, que sempre s'acaben el mateix dia. Els músics tanquem temporada el dimecres de cendra o el dia de l'enterrament de la sardina, com vulgueu, un dia que canvia de data cada any (segons la lluna, no ens enganyem).
Això voldrà dir que a partir de dijous, s'hauran fet els canvis de músics, els "fitxatges" vaja. Els nous cracks ja podran saltar a la pista amb els instruments preparats.
Comença la temporada 2007-2008!!
Fins ara ens hem estat preparant, concentrats, entrenant (assajant) fort. Els balladors també deuen estar fent la seva, de preparació, els seus estiraments, comprant litres de liniments per estar en forma. Arriben ja els primers aplecs.
Personalment, jo m'he repassat les escales dels enfustissats que tinc a l'arxiu, les he cuidat, igual que la càmera de fotos. Tot està a punt. Tenim feina a fer aquesta temporada.
Hauran modernitzat els escenaris? Hi haurà escales noves? Tindran baranes?
A partir de dijous, temporada nova. Amb sorpreses?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vilapou!
Molts ànims amb la nova temporada, segur que va fenomenal, ja veurà!

I això de les escales i enfustissats... Tinc la sensació que s'endurà alguna que altra sorpresa agradable, segur!

vilapou ha dit...

Musa, esperem que tingui raó.