24.2.07

S'ha acabat el Nadal

Ara sí que d'una p... vegada dono per acabat, tancat, finiquitat i el que vulgueu més, el Nadal. Sóm a la Quaresma, finals de febrer, la primavera a quatre passes, els músics ja hem canviat de temporada, però sí, al final sí, al final el darrer (suposo, espero i desitjo) Pare Noël que estava despistat a dalt d'un balcó, ha (quasi) desaparegut.
La veritat és que hi segueix al balcó, però sembla (em sembla a mi) que l'home ja no pot més. Probablement les pluges del cap de setmana passat el van deixar per "l'arrastre".
Ho sento molt (o no), però la cosa ja passava de taca d'oli.
Benvolgut senyor, torni cap al Nord, i l'hivern que ve, per mi, no cal que torni. Bon vent i barca nova.
Feliç Any Nou a tothom!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que tenim alguna cosa en comú (i segurament més d´una), i és que a mi tampoc m´agrada la implantació dels Pares Noëls i altres bèsties (arbre de Nadal, carbaça de Halloween,..). Que no en tenim prou amb el pessebre i el kaga tió ?
Una cosa és veritat, les tradicions canvien i es traspassen d´uns països als altres, però si no donem al tió el protagonisme que es mereix potser d´aquí uns anys ja no vindrà ! I ens cagarem en tot !!

Anònim ha dit...

Bon any nou!

L'acabament del Nadal s'ha allargassat proporcionalment a l'allargassament del seu començament (i, entre una cosa i una altra, ja dura mig any)

vilapou ha dit...

Molt d'acord ojoporojo. Jo ja accepto que algun P.N. passi per aquí, però és que ara ja hi viuen dos mesos com a mínim...
Zinc, aviat no sabrem quan és Nadal i quan és l'estiu.