28.2.07

Per països

Hi ha un esport molt extès que consisteix en enviar i reenviar correus amb powerpoints originals. La cosa consisteix, en primer lloc, en rebre un d'aquests correus d'un amic, conegut o relació de feina. Això vol dir que la majoria d'aquests correus s'obren en horari laboral? Nooo, però deixem-ho que això ja és un altre tema.
La segona característica principal és que es tracta d'un correu ple d'adreces. La gent, la majoria, no té cap cura en esborrar les línies i línies plenes de noms i adreces de correu de tots els que els han rebut, enviat i reenviat. Des d'aquí una crida a que es perdin uns segons en esborrar tot allò que no interessa. Gràcies.
El terecr pas és llegir el correu o, millor dit, mirar corrent el powerpoint en qüestió.
I quart pas i definitiu, córrer, sempre córrer, a reenviar-ho a tota aquella llista d'amics, coneguts i relacions laborals que tenim ja memoritzada per seguir la cadena.
Bé, avui n'he rebut un, perdó tres, però un d'aquests anava de fotos originals i representatives de diversos països. Així sortia una imatge del Japó plena de gent, d'Espanya i toros, de França i la seva saviesa, de Hawai, d'Austràlia, etc.
La darrera era aquesta dels Estats Units. Escales mecàniques per pujar al gimnàs. Sense comentaris.
PD:Si algú vol que li envïi, i així anem seguint la cadena, només cal que m'ho digui.

3 comentaris:

Candela ha dit...

jajajaj molt bona!

Tens rao amb això dels powerpoints aquests dels collons. Jo estic farta i a sobre et fiquen en llistes de correu de ves a saber qui!!!

Dessmond ha dit...

Escales mecàniques per arribar a un gimnàs: això només pot passar a Amèrica.

Anònim ha dit...

Per fi !!
....algú que em reconeix la feina d´esborrar la llista de noms i altres mandangues que hi sol haver als powerpoints !
Fem-ho ras i curt, siusplau !

Per donar-li la volta i acabar de fer la truita, jo crec que el mínim que es pot fer aprofitar els calers que costa el gimnàs cada mes és arribar-hi el màxim de descansats possible, no ?
No s´hi pot arribar cansat al gimnàs!!
I està clar, quan es surt cansat les escales mecàniques tbé s´agraeixen, no?
El que no acabo de veure clar.....és que hi fan les escales del mig ?
XDD