28.2.07

Per països

Hi ha un esport molt extès que consisteix en enviar i reenviar correus amb powerpoints originals. La cosa consisteix, en primer lloc, en rebre un d'aquests correus d'un amic, conegut o relació de feina. Això vol dir que la majoria d'aquests correus s'obren en horari laboral? Nooo, però deixem-ho que això ja és un altre tema.
La segona característica principal és que es tracta d'un correu ple d'adreces. La gent, la majoria, no té cap cura en esborrar les línies i línies plenes de noms i adreces de correu de tots els que els han rebut, enviat i reenviat. Des d'aquí una crida a que es perdin uns segons en esborrar tot allò que no interessa. Gràcies.
El terecr pas és llegir el correu o, millor dit, mirar corrent el powerpoint en qüestió.
I quart pas i definitiu, córrer, sempre córrer, a reenviar-ho a tota aquella llista d'amics, coneguts i relacions laborals que tenim ja memoritzada per seguir la cadena.
Bé, avui n'he rebut un, perdó tres, però un d'aquests anava de fotos originals i representatives de diversos països. Així sortia una imatge del Japó plena de gent, d'Espanya i toros, de França i la seva saviesa, de Hawai, d'Austràlia, etc.
La darrera era aquesta dels Estats Units. Escales mecàniques per pujar al gimnàs. Sense comentaris.
PD:Si algú vol que li envïi, i així anem seguint la cadena, només cal que m'ho digui.
Publica un comentari a l'entrada