18.2.07

He de baixar i em mullo

Eiii, que he de baixar de l'escenari! Que està plovent i em mullo! Que se'm mulla l'instrument! L'instrument musical, s'entén.
I ara hi ha hagut un savi que ha agafat l'escala i l'ha fotut allà, al racó. És que té més drets ella que jo?
Jo sóc el primer defensor de les escales, em sembla que ho estic demostrant amb escreix, però no cal que a la que comenci a ploure, les posem a elles a sota cobert i els músics que s'espavilin. Entre poc i massa, home ja!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sap què, mestre vilapou? aquest cap de setmana he anat expressament a Girona per veure l'estat de les escales de la catedral i m'he quedat ben esgarrifada. Després em va diluviar i vaig haver de marxar cap a casa corrent.

vilapou ha dit...

Senyoreta Romaní, sento això del xàfec. En quant a les escales, ja ho veu, al nen li importava un carall que es fessin malbé. Però com que té € diu que ja ho pagarà. Quina vergonya.