26.2.07

Brasil, Brasil

Hi ha un tema que de vegades sembla recurrent, en aquest món dels blogs, i que realment ho és. Bé, de fet n'hi ha dos: com s'ha arribat aquí, a partir del Google, seria el primer i, des d'on ens han observat, el segon.
Molts blocaires hem caigut en aquests temes i la veritat és que poden arribar a ser apassionants. El que faré avui és un "remix" dels dos. Com van arribar a Can Vilapou i des d'on.
L'altre dia vaig observar que tenia unes quantes visites des d'una mateixa pàgina anomenada "Antena Paranoica". El nom, en principi, no em va emocionar gaire, però la meva obligació era investigar una mica més. Vaig trobar un petit escrit del dia 12 de fevereiro.
Ara sí: Emoció, emoció, emoció!!!
Algú, el de l'antena paranoica, havia descobert el meu blog i, no només li havia fet certa gràcia, si no que en feia una petita ressenya.
Això es traduïa, a més, en un bon nombre de visites del mateix Brasil. Brasil, na-na-na-na-na-na-na-naaaa...
Només em queda donar les gràcies al nou amic, company i col.lega, i fer un petit homenatge al seu país amb aquesta escala tan característica. La del Crist Redentor, a la muntanya del Corcovado, a Rio de Janeiro.

3 comentaris:

Puji ha dit...

Caram mestre! Això sí que és ser internacional!

Anònim ha dit...

Sou leitor do seu blog e o citei já por duas vezes no nosso ANTENA PARANÓICA. É um prazer saber que também somos citados por você.

abraços

Nonato Albuquerque
ANTENA PARANÓICA
Fortaleza Ceará Brasil

Jefferson ha dit...

Conheça Fortaleza, veja algumas Fotos:
http://www.pbase.com/alexuchoa/fortaleza