28.1.07

Setmana de fred?

Hem arribat al diumenge i (al meu poble, perdó, ciutat) la neu, allò que se'n diu neu, encara la busquem. Si voleu que sigui sincer, i ho sóc, al nivell del mar, al Maresme, neu, allò que se'n diu neu, molt poques vegades. Ara, prediccions dels homes del temps que diguessin que hi havia risc de neu, així, mira, així, les mans plenes, amb tots els dits.
Tinc un amic que quan li parles dels "del temps" es posa frenètic, n'està fart d'ells. Diu que no és que no l'encertin, és que només diuen que bestieses, que si el microclima, que si els nuvolets, que si un plugim, que si la serralada...
La veritat és que avui fa vuit dies havia d'arribar un fred i una baixada de temperatures que no hi cabia en el mapa aquell que presenten a teletrès, amb aquella gràfica que els hi anava a parar als peus. I al final ni el diumenge, ni el dilluns, ni el dimarts, ni el dijous, ni res. Ep, que fred en fa, però és que som a finals de gener, a la setmana dels barbuts, home ja!
Bé, deixem-ho que tampoc en treurem res.
(Mira, ara acaben de pitar un penal, que estic sentint, no escoltant, el Barça).
Deixo una escala plena de testos. La foto és d'ara, i espero poder mostrar la rèplica a principis de primavera.
(Gooool, gooool, gol, gol, gol, gooooool).
La imatge me l'envia la Candela. Dues vegades en una setmana, no me'n puc estar, i és que darrerament la blogo-cato-blocosfera està una mica esverada, pujada de temperatura, vaja, i em sembla que ella en té certa "culpa".
I que duri...

4 comentaris:

Candela ha dit...

oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh.... i jo sense enterar-me que estava aquí la meva escala!!!! Qué bé!!! qué maca!!!!!

Candela ha dit...

M'ha fet molta il.lusió. Muaaaaa.

Clint ha dit...

I jo que esperava trobar roba estesa....

Ei vilapou, hola, vinc de part de la candela, perquè enganyar-nos, tot i que és interessant aconseguir treure d'una idea tot el bloc..i clar sent dels rollings i estan contra els homes del temps, perfecte!

vilapou ha dit...

Candela, espero, com a mínim, tornar posar aquesta escala a la primavera. Però qualsevol altra foto serà sempre ben rebuda, ja ho sap.
Clint, benvingut. Aquest post no era de "roba estesa"... Però n'hi ha un dedicat a la Candela del dia 24/01. Ja he visitat darrerament el teu blog ;-)