11.1.07

Escales d'arreu (XXIII). París

Ja fa uns quants dies que tenia en standby el tour mundial d'escales regalades. I quin millor lloc per retrobar-nos que París. Oh, la, la! París. Expressió fàcil on n'hi hagi, però representativa. Igual que si diéssim allò de "j'ai perdu ma plume dans le jardin de ma tante", que ja em diràs, "je-ne-compre-pa" o "voulez vous coucher avec moi...ce soir". I posats ja a recordar expressions, podríem anar a aquella de "París bien vale una misa", per exemple, i aquí m'aturu.
Per què París val una missa? Encara que es digui en espanyol, què vol dir això? Jo, com a músic de cobla també faig oficis, oficis de festa major, i uns quants a l'any. Vol dir això que estic fent punts per arribar a París? Ho tindrà en compte l'agència de viatges a l'hora de cobrar-me? O un dia el capellà, en ple sermó, dirà: "En veritat us dic que tu, tu i tu ja podeu anar a París de franc"?
He fet una mica de treball de camp i he buscat a can Google això de "París bien vale" i els resultats han donat: una misa, una mesa, una página, una bomba, una moza, una fabada, un ippon, una crisma, una cumbia, dos goles y un SUV concept.
Sí que val coses París. Potser que hi vagi ja d'una vegada.
Qui sí que hi va anar va ser la Ció de Reus (bona col.laboradora) i em va enviar aquesta escala de Montmartre.
M'hi quedaré uns dies a veure si en trobo alguna altra.
Viatgeu amb Google Earth (si el teniu).

3 comentaris:

La reusenca ha dit...

Mestre, no heu estat mai a París?? Home, això ho heu de solucionar un dia d'aquests, eh? Quan hi aneu, agafeu el Batteaux, de nit, i doneu una volta pel riu...(és una mica car, però París bé val un cop de pala!!)

Bachi ha dit...

Jo vaig pujar aquestes escales per arribar a Montmartre i... mai més.. déu meu són inteminables!! Tot per no pagar els 3 euros (aproximadament, ara no m'enrecordo) que costava que et pugessin amb una mena d'ascensor-funicular. Et recomano molt París!!

vilapou ha dit...

Reusenca, no hi he estat, és assignatura pendent. Però m'estic animant per moments.
Bachi, millor pujar escales que pagar 3€, je, je.