27.1.07

Nit d'estrena

Dijous a la nit vaig anar a la (pre) estrena d'una pel.lícula. És d'en Ventura Pons i s'intitula "La vida abismal". És l'adaptació d'un llibre de Ferran Torrent i els que l'han llegit diuen que n'es força fidel, la pel.lícula. La podeu anar a veure. De res.
Quan vaig visitar la pàgina web de la pel.lícula vaig veure que hi havia un diari del rodatge (sembla ser que el fan sempre). En entrar-hi em vaig trobar un blog, mira que bé, i no vaig haver de remenar gaire per anar a parar a una escala, sempre una escala.
No m'estendré massa avui que és dissabte, però us deixaré la foto de l'escala del cinema on hi va haver l'estrena. Si mireu la "crònica" de l'estrena de l'anterior pel.lícula d'en Ventura Pons, en veureu una de semblant. No és la mateixa. Aquella era la de la dreta i la d'aquest any és la de l'esquerra.

Publica un comentari a l'entrada