27.1.07

Nit d'estrena

Dijous a la nit vaig anar a la (pre) estrena d'una pel.lícula. És d'en Ventura Pons i s'intitula "La vida abismal". És l'adaptació d'un llibre de Ferran Torrent i els que l'han llegit diuen que n'es força fidel, la pel.lícula. La podeu anar a veure. De res.
Quan vaig visitar la pàgina web de la pel.lícula vaig veure que hi havia un diari del rodatge (sembla ser que el fan sempre). En entrar-hi em vaig trobar un blog, mira que bé, i no vaig haver de remenar gaire per anar a parar a una escala, sempre una escala.
No m'estendré massa avui que és dissabte, però us deixaré la foto de l'escala del cinema on hi va haver l'estrena. Si mireu la "crònica" de l'estrena de l'anterior pel.lícula d'en Ventura Pons, en veureu una de semblant. No és la mateixa. Aquella era la de la dreta i la d'aquest any és la de l'esquerra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres, quina casualitat, el senyor gumet, la senyoreta leanan, una servidora i uns quants amics més hi vam anar també a la pre-estrena d'aquest dijous, a gran via 2 (el centre comercial de les princesetes), altra gent més afortunada va anar a l'aribau, però no ens queixarem que ens va sortir gratis.

vilapou ha dit...

Senyoreta Romaní, vam estar a l'hora veient el mateix en llocs diferents. Que original! Bé, amb la tele passa amb milions de persones.
Però una estrena és una estrena, no?