25.1.07

Algú necessita ajuda

Avui he tornat a trobar en Sulpertu. Feia dies que no escrivia i ara que ha tornat ho ha fet amb un post que porta un títol una mica preocupant, "Post 25...i últim?". Sentiria molt que s'unís a aquella llista a la què hi ha en Karbeis, en Dessmond, la Bet i tants d'altres. Una llista oberta, però, de la que també se'n pot sortir i a la que tots hi anirem a parar algun dia (que transcendental m'ha sortit...).
Bé el cas és que ell treu aquell tema de còm arriba la gent al blog, tema recurrent i interessant, a més de curiós.
Al meu, avui, em consta que hi han arribat a partir de buscar al Google: "perdu plume jardin tante", "el melic del mon", "Cou Jaume Bofill", "franc albir" i "necessito ajuda".
I aquesta darrera recerca és la que m'ha frapat.
Quan una persona busca ajuda, ho va a explicar al Sr. Google? Realment espera que "ell" li solucioni? I si és així, fins a quin nivell de gravetat de problema està capacitat per donar-hi resposta?
Una de les solucions que li ha donat l'esmentat Sr. Google és anar al meu bog. I jo, pobre de mi, què podré fer per aquesta ànima necessitada? I, quan ha entrat a "casa meu", l'he pogut ajudar? Si us plau que m'ho faci saber...
És com quan vaig trobar aquesta escala. Semblava que algú volgués fugir d'aquella casa. Vaig estar a punt de trucar i preguntar què passava. Però no ho vaig fer, no em vaig atrevir.
I avui veig clar que la meva obligació en aquell moment era buscar un ordinador, anar a la pàgina de Google i posar: "Escolti, que vol sortir de casa seva?"
Publica un comentari a l'entrada