21.1.07

No ens distraguem

Encara que siguem al gener, no ens podem distreure. La temporada està en hores baixes, com la de la neu (he, he) quasi, però va continuant. Com he dit altres vegades, ja sento de lluny tots aquells que criden allò de: "Això tu! Nosaltres no parem mai de tocar!" (Obro un parèntesi per dir que de savis i boques n'hi ha en tots els rams... i tanco el parèntesi).
Doncs els que toquem poc a l'hivern, però toquem (un altre parèntesi, per si algú acaba d'arribar, estic parlant de tocar sardanes, que un hom és músic, de cobla), ja m'he perdut.
Torno a agafar el fil perquè deia que encara que siguem al gener, qui més qui menys continua treballant en això que ens ocupa, i, per tant, s'han de tenir el ulls ben oberts, que d'escales perilloses sempre en podem trobar.
I si no, fixem-nos en aquesta que us deixo aquí a la dreta, que ja està ben posada ja, però mira, li'n falta una miqueta. Res, aquella miqueta justa perquè te la fotis. Sí, sí, digues-me exagerat, tu mateix, però jo continuo fent "catequesi" que avui és diumenge...
(Parèntesi final: Estic esperant algú que digui que segons l'ombra i la intensitat del sol i no sé què més, aquesta foto no és d'aquest mes. Doncs, premi. Però serveix, com les paràboles, per evangelitzar. I tanco).
--------
(Parèntesi post-final: Allò de "li'n falta" ha quedat bé, eh? I així els parèntesis son senars)

2 comentaris:

Candela ha dit...

Si, correcte, aquesta escaleta és de la categoria "nyicris" sens dubte.

vilapou ha dit...

Candela, és entre "nycris" i "cutris"