6.1.07

Que això no es mira!

Ja ho veus! Tota la vida anant a dormir aviat, sense fer soroll, intentant no despertar-me, dissimulant fins i tot, i ara resulta que hi ha pobles on la gent surt a les finestres i balcons a veure com arriben els Reis, Ses Majestats, i, encara millor, a veure què deixen!
Mirant la imatge no sé què pensar. No sé si estan ajudant al "paje", perdó, patge, o estan fiscalitzant la seva feina. El del pis de dalt porta una càmera per no perdre pistonada i al pis de més amunt, com a mínim n'hi ha tres o quatre com si fessin cua.
Sort que les alarmes deuen estar desconnectades, encara que si sempre que sospiten que pot entrar algú fan això de sortir tot el veinat en ple, no sé per què les han instal.lat.
Vaja, que hauré de reflexionar a veure si el mètode seguit tots aquests anys no era l'empíricament correcte. Potser tot allò que havia demanat als Reis i que no em van portar va ser perquè els va fer vergonya o angúnia de pujar tot sols al balcó de casa. Potser sí que va faltar la convocatòria de l'associació de veïns per rebre a tan il.lustres personalitats i aleshores haguessin descarregat sacs i sacs de joguines.
Qui ho sap ara!
La veritat és que tampoc em puc queixar gaire, encara que potser hagués tingut aquell...

5 comentaris:

Bachi ha dit...

Jo, quan era petit, sempre intentava sentir com arribaven, però m'adormia en 5 minuts i mai ho aconseguia.

Anònim ha dit...

Pensant-me que ja sabies que això passava ( i després de consultar-ho amb en sr. p.) et vaig fer dues fotos dels patges més ben vestits (sita mur dessign!), pujant per escales de fusta carregats amb paquets en una petita ciutat de comarques, on des de fa més de cent anys tothom s'entrega a la festa més important, i es reparteixen els regals a totes les cases amb la canalla desperta (el que jo més esperava de petita). La Calvacada del Reis d'Igualada. Te les passo.

vilapou ha dit...

Bachi, tots ho hem intentat i mai ho hem aconseguit.
Amiga ".", gràcies, les espero. No les has enviat encara, oi?

Anònim ha dit...

Benvolgut Vilapou,
Ho he provat mil cops i no les se treure del mòbil. Si trobo algú que en tingui, te les passo, ara em sap un greu ....

vilapou ha dit...

".", enviant un MMS a l'adreça del correu electrònic, hauria de funcionar, i si no truca al operador (gratuït). Una altra opció és enviar les fotos al mòbil d'algú que ja n'hagi enviat alguna vegada. Falta trobar aquest algú...