6.1.07

Que això no es mira!

Ja ho veus! Tota la vida anant a dormir aviat, sense fer soroll, intentant no despertar-me, dissimulant fins i tot, i ara resulta que hi ha pobles on la gent surt a les finestres i balcons a veure com arriben els Reis, Ses Majestats, i, encara millor, a veure què deixen!
Mirant la imatge no sé què pensar. No sé si estan ajudant al "paje", perdó, patge, o estan fiscalitzant la seva feina. El del pis de dalt porta una càmera per no perdre pistonada i al pis de més amunt, com a mínim n'hi ha tres o quatre com si fessin cua.
Sort que les alarmes deuen estar desconnectades, encara que si sempre que sospiten que pot entrar algú fan això de sortir tot el veinat en ple, no sé per què les han instal.lat.
Vaja, que hauré de reflexionar a veure si el mètode seguit tots aquests anys no era l'empíricament correcte. Potser tot allò que havia demanat als Reis i que no em van portar va ser perquè els va fer vergonya o angúnia de pujar tot sols al balcó de casa. Potser sí que va faltar la convocatòria de l'associació de veïns per rebre a tan il.lustres personalitats i aleshores haguessin descarregat sacs i sacs de joguines.
Qui ho sap ara!
La veritat és que tampoc em puc queixar gaire, encara que potser hagués tingut aquell...
Publica un comentari a l'entrada