12.1.07

Escales d'arreu (XXIV). París

Sí, sí, sí, em quedo a París (el meu virtual París, el de les escales). I si ahir era a Montmartre, avui en Miquel i la Lelo em porten fins els Invalides, que és un lloc monumental amb un nom més que curiós, encara que realment era per a ells, per als veterans invàlids de guerra que s'havien quedat sols i sense llar.
I dins aquesta gran extensió s'hi troba el Museu de l'Armada o de l'Exèrcit i allà dins encara el de les Guerres Mundials. Ja es pot suposar que en llocs així d'escales n'hi ha i de prou interessants, i si el visitant és coneixedor de qui signa aquest blog, la informació gràfica és força completa. Per això m'és difícil posar una sola imatge de cada lloc, ja que la tinc de diversos angles. D'aquest museu em quedo amb aquesta foto que ens demostra com en són d'ordenats els francesos. Algú dubtarà per on es baixa? Quina és la direcció correcta?
Potser no s'aprecia bé, peró al darrera d'aquest tram d'escala hi ha un avió. No sé si representa una maqueta, un prototip o un petit artefacte útil en el seu moment, no ho sé. Potser el que pretenen les fletxes és indicar-li al pilot la direcció correcta de baixada.
Segueixo dient que hi hauré d'anar.
La ruta amb G. E.